fredag 11 mars 2016

Fortfarande sjuk

En långdragen förkylning det här men jag antar att jag jobbat ihop till den alldeles själv. Natten mot måndagen bröt den ut med full kraft, jag kravlade mig till jobbet ändå men på tisdagen fanns det inte en chans att ta sig någonstans utanför sängen. På onsdagen fick jag ställa in fysträningen med mina fina triathleter i Gävle och i stället ägna mig åt två andra dejter som var mer stillsamma.

Dejt 1
Planera långpasset spinning med Monster-Linda.
Det blir ett riktigt roligt pass mellan 08:00 - 12:00 där vi bjuder på stor variation för att du inte ska tröttna helt på sadeln. Ta chansen och häng med oss! Känns det för långt så kliv av innan! Lovar att det är nyttig träning inför vårens långpass. Anmälan på ascocykel@gmail.com, mer information här.

Dejt 2
En skön snubbe och jag på en alldeles för läskig film - London has fallen. Men mysigt var det och lagom pulshöjande.

I går var jag crossfit-fröken men min ork räckte bara till att ropa heja, heja och korrigera teknik nu och då. Stationer var det och tydligen var den där magövningen i TRX den hemskaste av de alla. Se där.

I dag är det fredag och jag börjar känna att livet återvänder. Det är dock alldeles för tidigt för träning i dag men tydligen ska vi ha träningsläger i kväll. Men jag tror det handlar om annan typ av träning än den där pulshöjande. Något med Frankrike om jag inte minns fel.... Det där blev ju en skön cliffhanger eller hur?

Och sist men inte minst, simporr som Lantto Queen-of-f*cking-everything kallar det. Oh yeah. Rule yourself. Sir, yes sir.

Inga kommentarer: