torsdag 6 mars 2014

Vilodagar borde förbjudas

Redan när jag vaknar på morgonen och inser att det är vilodag blir jag retlig. Vilodagar är inte mina favoritdagar vilket det borde vara för som Paolo säger "vilan är ett vapen" (fritt citerat, har glömt alla svenska citat efter att ha varit i Amerikatt väldigt länge). Men nuförtiden så helgar jag vilodagarna, det gjorde jag inte förut.

Det värsta med vilodagarna är att jag får så mycket fritid. Och alldeles för mycket tankar hinner svischa hit och dit. Speciellt tankar som handlar om att jag inte räcker till, att jag inte tränar tillräckligt hårt, att jag ligger efter, att jag missar hela TVÅ simpass den här veckan för att det inte finns en pool att uppbringa i Amerikatt. Just nu har jag börjat nojja över avsaknaden av långpass löpning. Så här års brukar jag ha stadiga långpass upp emot 2 mil nästan varje veckan men av någon anledning har jag inte fått till det. Så då vet ni vad jag går och funderar på här i Amerikatt medan jag äter min tredje choklad croissant. Mums.

Och just ja, jag har varit på Coca Cola museet här i Atlanta också. För ni vet väl att det var här som Coca Colan kom till 1886? Det var GRATIS provsmakning också så nu har jag druckit en massa Coca Cola från olika världsdelar, Afrika var äckligast, Nord-Amerika godast.
 Tillverkning av Coca Cola, sedan får man en flaska av dessa med sig som souvenir.
 I det här kassavalvet förvaras receptet på Coca Cola. Hårt bevakat.
 
 Och så provsmakningen, det här var bara ett av rummen, det fanns hur många som helst.

1 kommentar:

Andreas Åkesson sa...

Kul, vad spännande! Det blir man sugen på!