måndag 11 november 2013

The Chief och Pontare

Mitt sätt att avslutade söndagen går inte av för hackor. Önskar det var så jag kunde avsluta varje söndag.

Dagen började i Tällberg med bästa brudarna och frukost med total genomgång av vem som hade ont vart och hur mycket efter crossfit-passet dagen innan. Tydligen var rumpan en öm punkt, vissa hade skippat det nattliga kisset för att det var problem att ta sig ur sängen. Tjejer som ger allt, det gillar jag!

Efter alldeles för mycket fika så var hela familjen samlad för att delta på mitt Functional Moves, det frustrades och pustades och det var mysigt. Sen avvek dock de små och bara Mannen och jag fick representera familjen när en kändis var på besök. Jajjamensan, jag hade tjatat hål i huvudet på en crossfit-tjej så hon till slut sa JA till att köra mitt pass. Eller nä, hon var inte jättesvårövertalad.

Vi hade som teknikövning Power Cleans och sedan WOD:en The Chief. Vågade ökade rejält på cleansen och var därför något seg i armar och ben när WOD:en skulle dra igång. Men vad tusan, hur svårt kan det vara? 3 minuters jobb x 5 med en minuts vila mellan av:

3 Power Cleans
6 Push Ups
9 Squats

Visade sig vara mördande jobbigt. Och då menar jag mördande. Några försökte plocka av vikter någonstans på tredje settet bara för att överleva men NIX PIX, fröken såg och rättade oss direkt. Mantrat för dagen var "våga välja vikter" och då menade hon tunga vikter.

Så här ser hon ut i verkliga livet, crossfit-tjejen från Örebro, men bilden ljuger för så där uppkammad och snäll var hon inte i går.
15 minuter hade jag på mig för dusch och bilfärd till kyrkan så 2 minuter innan konsertens start släntrar jag och Mannen in. Något skakiga, adrenalinstinna och förväntansfulla. Och vilken konsert! Roger Pontare och vår egen kör, helt magiskt. Själen blev varm och glad. Och pannan eftersvettades. Vilken söndag!

Inga kommentarer: