måndag 1 juli 2013

Min helg i bilder

Allvarligt talat, den här helgen bara svichade förbi, jag hann inte ens blinka. Här en kort summering för mig och typ min mamma så hon vet att jag sköter mig när hon är i Finland.
 
Först ut, en helt fantastisk sommarlunch med en fantastisk vän, även kallad Fröken Simfena. Rökt lax, potatis och romsås, det behöver faktiskt inte vara svårare än så. Den var så god så jag ordnade exakt lika till kvällsmat.
Hämtade hem Sonen från hans innebandyläger. Den avslutades med finaler i olika grenar, bland annat fys, där Sonen vann utmaningen med dryga sex minuter.
Lite mys med sonen och så iväg på kort simning i sommarkvällen. Hade ett riktigt bra flyt (!) och drog till med 2 km.
 
Lördag morgon började på bästa sätt, en mils löpning med härliga kettlebellskollegan. Solen sken och benen var pigga och glada.
Hann också coacha ett Vasastafett-lag i crossfit innan en 40-årsfest. En mycket trevlig sådan med så mycket skratt att jag hade träningsvärk dagen efter. Bra betyg! Det var trevliga tävlingar där Mannen byggde sig ett fint torn.
Tidig söndag morgon och dags för ett hitte-på-triathlon. Körde som vanligt en fin uppställning i garaget, även kallat T1 och T2. 800 meter simning, 6 mil cykel och 3 km löpning. Med ben som var helt borta. Jag lovar, inte under ett enda tramptag eller löpsteg kände jag mig stark. Galet. Skyller på att sömnen inte var den bästa för formen kan det ju inte vara något fel på? :)
En stor mjukglass, hejande på Sonen som körde frisim och en fika hos en kompis så var balansen återställd.
Dags att köra mina två pass för söndagen - crossfit och Functional Moves. Trodde inte det skulle dyka upp någon på crossfit då vädret visade sig från sin bästa sida så jag stod i godan ro och städade i redskapsrummet när det bara rasade in folk. Kul! Utomhus och tungt var temat. Vi använde muren utanför till boxhopp och utfallssteg. Avslutade med en plankutmaning där segrarinnan stod i fyra minuter. Synd att Sonen inte var med och hetsade..... Efter att bara ha coachat på crossfit fick jag mina utfall tillgodosedda på Functional Moves. Underbar, brännande känsla.
Och så en kebab på det så var det tack och go'natt och helgen var slut.


Inga kommentarer: