torsdag 4 juli 2013

Sista rycket

Sista rycket nu, både inför Vansbro Triathlon och inför semester. För Vansbro firade jag det hela med att dra iväg på en lunchjogg i går. Var väldigt osugen innan och känslan släppte inte under passet heller. Det var tungt, hög puls, kändes som att jag sprang superfort fast det gick så sakta så myggorna hann ikapp och lyckades bita mig. Då är det inte sprint direkt....
På kvällen däremot fick jag sällskap av MTB-räven och Fröken Simfena då vi gav oss ut i stora skogen. Lurades ut på värsta kalhygget när stigen "helt plötsligt försvann" (kan tilläggas att tydligen hade samma stig helt plötsligt försvunnit även förra gången de här tjejerna varit på samma ställe). Roligt var det och nya skrubbsår fick jag, vilka jag för övrigt måste dölja på alla sätt och vis så att de coola landsvägscyklisterna på lördag inte tror att jag sysslar med dirty saker på fritiden. Däremot lika feg som vanligt och vågar inte vara iklickad där det är stökigt, dvs på alla ställen utom asfalt- och grusväg. :)
Ovan: MTB-räven funderar över om hon ska våga cykla ner för monsterstupet eller inte. Jag behövde inte fundera. Släppte ner cykeln och gick baklänges ner på typiskt kärringmanér.
Och så starka Fröken Simfena. Baddräkten skymtas under den rosa t-shirten.
 
Nu jobbar jag några timmar till, sen åker jag hem och fyller husvagnen med vin och sprit och drar till Vansbro för en hejdundrande spritfest! Eller vänta, kanske var det lite annat som skulle styras med där också innan fyllan på lördag kväll. Och temperaturen just nu är hela 16 grader.

Inga kommentarer: