fredag 14 december 2012

Fredagsmys

Eftersom morgonträningen flyttades till torsdagen tack vare en mycket fin muta (se ovan), får jag försöka få till fredagskänslan ändå. Lantto tipsar om en helt underbar sajt med Katastrofala Omslag, kolla in den här, så himla rolig.

Något annat som var roligt var simträningen i går. Gick inte riktigt lika bra som i tisdags men bra teknikträning. Sonen fick filma mig igen och visst, det har hänt grejer sedan första träningen även om det fortfarande ser ut som en katt som på bästa sätt försöker ta sig ur vattnet. Vi avslutade terminen med ett triathlon i lag. Jag och Mannen teamade, big mistake. Han fick tävlingshorn och kommenderade mig än hit och än dit. Till slut var jag helt svettig redan innan tävlingen hade börjat.

Tävlingen gick ut på att jag först skulle simma två längder, sedan Mannen, sen skulle det cyklas två längder var. Efter det kom det svåra - ta sig till lilla bassängen, åka rutschkanan ner, ta på sig flytbälte och springa två längder var. Jobbigt! Nedan "cykeln".
Mannen kämapr på långt där borta.
Och så är det ju fredag så vi kör väl en icke träningsrelaterad fräckis:

Damen tänkte sätta fart på det sexlösa förhållandet. Hon satte på sig en riktigt kort kjol och inga trosor under och satte sig i soffan med benen i kors. När mannen kom hem så tittade han lite förstrött åt hennes håll och då särade hon på benen lite snabbt och satte benen i kors åt andra hållet. Mannen tittade storögt på henne och sa:

- Har du inga trosor på dig?
- Nej svarade hon sensuellt…
- Tack gode gud, sa mannen, jag trodde du satt på katten.

Inga kommentarer: