måndag 10 december 2012

Bokrecension Bodylicious

Har nu bläddrat igenom Sofi Fahrmans och Julia Fors bok, Bodylicious. Det har ju varit ganska mycket diskussioner om dess vara eller icke vara. Boken ska vara en inspirationsbok för träning och kost, inga stenhårda dieter utan ett sätt att leva. Och man ska tro bilderna så är sättet att leva väldigt lättklätt. Kanske kallt en dag som denna i Norrland....
Visst finns det en del nya, roliga övningar. Boken är uppdelad efter muskelgrupp, en beskrivning finns för varje övning och sedan en summering på slutet.
Kosten har jag inte tittat så mycket på men det är förslag på upplägg, vad man ska äta de olika dagarna.
Men framför allt är det Bikinifit hit och Bikinifit dit. Förslag på program för att få en tight mage, komma i bikinin vilket gör mig något "allergisk".
Hittar också löpintervaller men inget nytt under solen.
Och så dessa slimma magen snabbt som återkommer på var och varannan sida. Och en lättklädd tjej brevid texten.
Surfarbilder med surfarfluffigt hår och - ja, bikini.
Nä, ingen hardcore-bok direkt. Kanske något för den unga killen i puberteten som vill se något naket (eller vad säger du M.B.?).

3 kommentarer:

Mattias sa...

Det verkar vara en riktigt bra bok för mig. Jag behöver inte läsa utan bara kolla på bilderna :) Föresten, puberteten....tack.

Anonym sa...

Kollade in denna under julshoppingen. Tycker uppriktigt synd om alla unga tjejer som kommer få denna i julklapp. :(
anna

Marre sa...

Mattias - jag hänvisade givetvis till dig som kompetent sjuksyrra och inget annat. Jag vet ju att du kommit ur puberteten nyss. :)

Anna - håller med, vilka sjuka ideal. :(