måndag 23 september 2019

Marre testar - Body & Soul

Nu har det redan gått en tid men jag tänker att jag ändå summerar den underbara helgen som fick bli en start för min höst. Jag och Carola drog iväg till Högfjällshotellet en fredag för att hänga med 200 brudar och två killar (vad jag såg, de ställde ut på mässan). Tanken var att ladda batterierna, hitta prata om allt vi inte pratat om, löpa/vandra på fjället och bara mysa.

Vi checkade in, lyssnade på föreläsning och drog sedan iväg på löpning på fjället. Helt magiskt! Älskade varje steg. Ungefär en timme och kanske 8 km.
Efter det direkt in på magisk yoga med fantastiska Malin Schultz (som också var en av arrangörerna).
Dusch, piff och champagneprovning med Pol Roger.
Träffade också min idol MarathonMia där. Starstruck. Och hon var ännu snyggare och trevligare i verkligheten! Skrattade så magen värkte.
Trevlig middag och bums i säng efter det.

Lördagen startade vi med  yoga kl 07:00. Lugn, skön, mediterande och underbar. Direkt till frukost som också var magisk. Sedan bestämde vi oss för att strunta i några programpunkter för att dra ut på fjället. Rätt val för det var magiskt. Och vi hann prata om livet. På riktigt. Uppskattar Carola för hennes klokhet, ärlighet och mod.
När vi kom tillbaka hann vi slappa en stund innan det var dags för en föreläsning om coachning och sen lunch. Vi valde återigen att prioritera egen tid så vi slappade på sängen och drog sedan ut för ett utepass á la Carola - hon utlovade 30 minuter men det slutade med 60 minuter. Backintervaller, styrka, löpning, hit och dit. Hon sa hela tiden "det är bara x kvar, sen är vi klara" men det visade sig finnas väldigt många x. :)

Så underbart att krypa in i bastun efter det, vi tog med oss snacks och dricka och bara pratade, pratade, pratade. Sen hoppade vi i finstassen och drog iväg på middag.
Vi fick höra en magisk föreläsning av och med Anna Sunneborn. Älskar henne!
Efter det underhållning av en sån rolig komiker att jag nästan kissade på mig, Therese Sandin heter hon och är känd med sin show "Tjockis - en superviktig stand-up show".
Söndag morgon - meditation på fjället.
Vi avbröt meditationen lite tidigare än de andra för att få ha frukostbuffén för oss själva. 
Vi hann prata en massa igen, diskutera/bolla ett nytt koncept som Carola planerar att erbjuda och sen hade vi sista passet för den här helgen - träning med Anna Sunneborn. Galet roligt!!!!

Nöjda satte vi oss i bilen och körde hem. Resan gick alldeles för fort, vi hade så mycket mer att prata om. Tack Carola för en fantastisk helg! Det gör vi om!

Inga kommentarer: