torsdag 11 oktober 2018

Torsdagslistan

Jag har rest, en massa. Senast till Amsterdam. Hade drömt om underbara morgonjogg men låg i min säng med halsont i stället. Men vad är väl en bal på slottet...
Nu kör vi torsdagslista, snott den från coola bloggare. Och jag kommer att berätta om Bollnäs Ess också. Snart.

Vad stressar dig just nu?
Mina att-göra-listor på jobbet. Jag flänger och sitter i möten hela tiden så de där riktiga jobbsakerna blir aldrig gjorda och min att-göra-lista växer för var dag.

Vad ska du göra i kväll?
Fira! Jag och Han firar att det är 8 månader sedan vi hade vår första dejt. 8 månader! Vad hände?
Vad är svårt?
Att få tiden att räcka till allt jag vill göra. Jag vill vara med mina barn mer, jag vill träffa Honom mer, jag vill hänga med vänner, jag vill träna osv osv. Var sak har sin tid. Jag vet.

Vad är lätt?
Livet. Jag upplever en enorm lättnads- och frihetskänsla i livet nu. Även om det är mycket att göra, tight schema så är livet lätt. Jag andas, jag skrattar, jag planerar, jag är tacksam. Kanske är det kontrasten mot förra hösten som gör sig påmind?

Vad blir det för middag i dag?
Beror på, om Han får välja blir det räkmacka och champagne. Vi får se.

Vad vill du göra mer?
Resa. Åh vad jag saknar resandet. Och då menar jag inte jobbresandet utan privatresandet. Till spännande platser, se nya saker, uppleva nya kulturer. Åh vad jag saknar.....

Vad går du igång på?
Igång är ett svårt ord men jag blir arg av orättvisor, speciellt de som handlar om gubbar som uppför sig på ett sätt som borde vara utrotat 2018. Annars brinner jag för personlig utveckling, diskutera ledarskap, diskutera olikheter, hur tänker du vs hur tänker jag.

Vad gråter du av?
Jag gråter lätt. Senast grät jag tillsammans med en kär vän då hon berättade om sin vän som gick bort alldeles för tidigt. Jag gråter ofta när jag tänker på min fina vän som har obotlig cancer. Jag gråter när min energi är slut.

Vad gjorde dig arg senast?
När jag lyssnade på P1 dokumentärs Hästgården. Den gör mig så förbannad! Lyssna du också.

Vad åt du senast?
En sallad med ädelost och lufttorkad skinka. Mums.

Vad är fånigt?
Är något fånigt? Kanske paradoxen när jag säger att jag väljer glädje men ändå försätter mig i situationer där jag väljer något annat. Det är fånigt.

Vad är gott?
Mjukglass, Amarone-vin, bubbel, en köttbit som är riktigt mör och fin. Så mycket som är gott.

Vad är du inte?
Tillgänglig. Min vän kallar mig för fröken #kanskeenlucka2021 med all rätt. Ska skärpa mig.

Vad har du missuppfattat?
Tusen saker. Jag är expert på att missuppfatta andra människor ty jag läser av dem på en bråkdels sekund. Och det jag läser av, det tror jag är sanning. Ibland är det tydligen inte så. Jag kan också läsa in saker i ex mess jag får. Läser mellan raderna och läser tydligen fel sägs det. :)

Vad ska du göra nu?
Nu ska jag hoppa in i ett skype-möte som handlar om ett nytt rekryteringsverktyg vi lanserat. Sen har jag några till möten här i storstaden innan jag åker med tåget till Gävle och möter upp Honom.

Inga kommentarer: