fredag 23 februari 2018

I dag är det SSSS dag!

SuperSnabbaSilverSara aka Simpis fyller år i dag! Hurra för henne! Därför kämpade jag mig upp till poolen mitt i natten trots att jag knappt landat i sängen sedan tjejmiddagen och trots att jag knappt hade sovit en blund. För hon är liksom värd det, alla dagar i veckan. Och ni kan ju se på bilden nedan att jag kanske inte var helt pepp på det där simpasset, varken före eller efter....
Har aldrig simmat hundringar så förbannat långsamt som i dag men ändå. Fyller Simpis år så fyller Simpis år. Hon är förresten inte bara Simpis utan så mycket mer - peppande, lyssnande, romanskrivande (när hon ska tillrättavisa mig fast på ett gulligt och omständigt sätt så jag inte ska bli ledsen), ifrågasättande och bara allmänt söt.

Vi firade fint i omklädningsrummet.
Jag lovade att säga att hon bara halvpiffat sitt hår här, there is more to come liksom. Snygg som tusan är hon i alla fall.

Och det är fredag vänner! Wohooo! Förutom att jag är trött så in i h-vete så är jag även i dag glad. Vad tusan! Sluta jiddra om LIVET och sluta rök på och så tänker ni men jag tror jag fortsätter en stund till.
För vet ni, jag tror min själv blivit pigg igen! Hurra för det!
Så helgen då - ja kanske att jag och födelsedagsbarnet ska springa en liten sväng. Kanske. Ytterst osäkert om vi orkar/vill. Sen äter jag finmiddag med finvin, fint ska det vara. I morgon kanske lite cykel, kanske lite löp men på kvällen tantsnuskfilmen med ZingelPolaren. Wohooo! Söndag börjar nog i poolen och sen är den dagen ett oskrivet kort. Jag tror jag behöver vila upp mig faktiskt.

Hoppas ni får en mysig helg! Lev LIVET hörni (ja, jag ska sluta. Snart).

Inga kommentarer: