tisdag 14 november 2017

Tester och prestation

Ordet test. Bara smaka på det. För mig är det inget trevligt ord. Det smakar krav, prestation, du duger inte, men kämpa då människa. Jag är inte gjord för tester, inte när det gäller idrottande i alla fall.


En parallell till det kan dras i mitt arbetsliv där jag är en riktigt presterare. Jag älskar kniviga utmaningar, hårt satta deadlines, press, test och allt det där. I alla analyser som görs är jag helt klart en resultatorienterad person som motiveras av tävling och mål gärna tillsammans med ett team. I min fritid hatar jag att känna press och lagidrott är så långt ifrån mig man kan komma....


I söndags skulle jag och Sara göra våra tester inför kommande simläger med Simcoachen. Läskigt. Givetvis skulle vi göra CSS test så 400 meter så fort man bara kan, vila 8 - 10 minuter och simma sedan 200 meter så fort du kan. Hatar det. Grejen är att jag simmar 400 meter och 200 meter i nästan samma tempo. Jag verkar bara ha ett tempo. Mellanmjölkstempo kallas det.... Bjuder på statistik. Har dock dragit bort 2 sekunder på tiderna när jag redovisade till fröken pga långsamt klickfinger på Garmin.
Men nu är det gjort och nu längtar jag efter helgen. Längtar efter att få utveckla min simning, nörda ner mig i detaljer, hitta saker att fixa, nya övningar att leka med. Och att få hänga med Simpis en hel helg förstås. Firade med skinkmacka förstås.

Helgen som gick var det kalas för 20-åringen. Som hon kalasade! Mina fina barn. *hjärta*

Inga kommentarer: