måndag 27 november 2017

Min helg

Och han var magisk, vad annars. Älskar den där gossen (gubben?). Trevligt häng med trevliga polare, alldeles för mycket bubbeldricka men vad jag njöt av varje minut. Varje. Minut.
Lördagen var dock en dystrare historia men den historien passar inte in här. Förgylldes dock av häng med kidzen i soffan, fixa lite hemma och sedan härlig middag och bio. Mina barn alltså. Jisses så fina. De tycker dock att jag är kass på att fota, förstår inte vad de menar. Måste de vara så suddiga hela tiden då?

Mycket mat.
Och barnens kusin överraskade Sonen (snart födelsedag så det var ju bara en vecka i förtid), han blev.... glad. Mycket glad. Och så generad att jag trodde han skulle sjunka genom bänken.
Och en bio på det innan jag slocknade som en stock.

Söndag är simdag, det är sen gammalt, och en trög sådan just den här söndagen. Vi satt på kanten och dinglade med benen länge och väl innan vi hoppade i, jag och Simpis. Inga mirakel men ibland är det så. Insim, teknik och 6 x 200 meter blev det i alla fall.

Sen var det äntligen dags för adventspynt med Dottern. Hon skulle baka men det slutade med att jag bakade och hon typ "coachade". Hade som vanligt ingen kavel men det gick ju bra med en vinflaska den här gången också.
Sen fika med en härlig vän, mat och Netflix med barnen och så var den helgen över.

Men nu är det måndag och jag laddar för RPM, du kommer väl? 18:15 sitter jag på sadeln på AeroStep och längtar efter att få köra skiten ur mig och kanske dig!

Inga kommentarer: