fredag 27 september 2019

Håll-käften-pass

Stannade kvar länge på jobbet i går, köpte med mig en sallad och *trumvirvel* Nocco att inta innan träningen på Måndagsklubben. Min första Nocco ever - tror jag fått hybris och numera tror att jag är
a) ung
b) en riktig träningsmänniska
Men jag älskar att ha hybris så låt det gå. Och som läsare med hökögon noterar så ligger det en Klick-bilaga längst ner i korgen så helt har jag inte tappat min medelålders tant. Och nej, jag drack inte upp alla bara en men det räckte för att jag skulle bli helt vild.

Vi körde en uppvärmning på 10 minuter - rulla på följande övningar:
1 minuter AssaultBike
10 banded row
10 utfall med rotation åt sidorna och uppåt

Efter det ett längre teorisnack om några övningar vi skulle köra. Bla, bla, bla och så vidare. Ville ju bara igång. Tänkte att i dag blir det inte många knop gjorda och var något besviken över det.

20 minuter senare (alltså mindre än 30 minuter kvar av passet) drog vi igång styrkan, 12 min av:
3 - 5 strikta pull-ups (med gummiband)
6/6 curtsey squats tung KB (typ skridskoutfall)

Joppikt på riktigt. Han var på mig som en hök i dag och såg till att inget flaxade runt på pull-upsen, skulle ha benen ihop och dra, dra, dra mig upp. Men nöjd då jag bara hade ett relativt tunt gummiband.

Sen körde vi i team om två där vi skulle skugga varandra. Jag och Camilla teamade, hon är asstark och snabb dessutom så jag fick ila på som en liten iller för att hinna med henne.

5 min AMRAP - synkat
5 burpee to plate
5 plate squats

Vila 2 min

5 min ARMAP - synkat
10 box step ups med viktplatta
10 CrossFitSitUps
Efter första konditionsdelen dog jag nästan. Fick sätta mig ner då jag såg stjärnor. Efter andra gick jag skakigt till omklädningsrummet och fick sitta en bra stund innan jag kunde ta mig till duschen. Men att ta en efter-selfie, det orkar jag alltid.
Men det är just det här jag älskar! Högt tempo, all in! Älskar den här träningen och älskar våra coacher. De utför magiska saker.

Inga kommentarer: