onsdag 2 april 2014

Skön träning

Träning pågår. I dag bestod den av en mils löpning på lunchen, en mil som kändes oförskämt lätt. Jag tror det har att göra med att jag yogat två (!) gånger på tre dagar. Galet. Men så bra.

I går körde jag också ett simpass som var så där skönt. Valde att köra en drill efter eget huvud där jag la in övningar som jag vet att jag behöver bli bättre på och sen var det en massa 25:or i rad. Massa. Men när jag verkligen la manken till och dränkte latmasken på ryggen så fick jag ner tiden till överraskande bra sekunder. Nöjd. Jag och Mannen var helt ensamma i bassängen till en början.
Avslutade dagen med ett aprilskämt till kettlebellspass. Riktigt, riktigt tung och härligt. Eller vänta, efter det passet yogade jag med min egen PT-yogis. BARA triathlet-övningar. Jag ska tipsa mer på bloggen när jag fattat hur man gör allt och vad övningarna heter på yogi-språk. Bra var det i alla fall.
 

Ingen mer träning i dag, bara mysmiddag med tjejerna. I morgon väntar simpass igen. Jag längtar.

1 kommentar:

Taina sa...

Avundsjuk! Det är nog bara i Svedala man kan träna så länge på lunchen. Här är det inte acceptabelt. Antigen så stiger vi upp 4 för att hinna med eller så blir det efter jobbet och en solo-middag därefter...