måndag 24 februari 2014

Det här med goblet squat

På tal om att jag försöker bli certifierad inom kettlebells hos Spartan - det har pågått en het debatt inom bloggvärlden om en artikel i Metro. Jag bor ju i en liten håla där jag får glad om jag får morgontidningen levererad innan kaffet så Metro läser jag ju inte men internet har vi även i den här hålan.

Det hela börjar med att Hannah Andersson gör ett reportage om hemmaträning i Metro. Bra så. Men när hon visar en goblet squat så går det rysningar genom kroppen på alla kiropraktorer, ryggmänniskor och utbildade träningsmänniskor. Så här ser bilden ut som skapar rysningarna.
Hannah Andersson1.HL
Jag tror att de flesta ser att något är ganska fel på bilden, även ni som inte brukar roa er med att kasta runt på en rysk kula (tips; kolla på hur bäckenet är framåtroterat, ryggen krummad, knäna framför tårna men snygg är hon!).

Nu är det så att Hannah har en blogg där hon lägger upp den här bilden och får kommentarer.
Och så här fortsätter, både på nätet och på instagram där hon flitigt kommenterar alla som tycker att hon har fel med att hon har en annan åsikt i frågan. OK, hon står på sig vilket väl får anses vara positivt men hallå, kanske läge att kolla sin teknik något. I alla fall om den ska visas för tusentals läsare som kanske testar hemma mellan OS-sändningarna och så säger det knakelibrak i ryggen.

Hur som haver så tycker jag det är uppfriskande med åsikter och lite hederligt tjafs på nätet. :)

1 kommentar:

Carina sa...

Aj aj aj, inte var det vackert inte :P