tisdag 21 augusti 2012

Jag. Är. Helt. ##**##. Slut.

Började dagen med att slänga in kompisen där bak innan jag drog till Värmland på tjänsteresa tiiiidigt.
Möten hela dagen, dagen hade börjat med regn men vid efter fem när jag rullade från jobbet till mitt rum, sken solen. Perfekt! Var lite, lite hungrig men tänkte att jag bara tar en kort sväng så jag behöver ingen mellis. Bytte om och drog iväg till lokala motionsspåren. Hittade två 10 km rundor - en vanlig och en tuff. Tänkte ta det lugnt så jag tog den vanliga. Just ja.
Leden började med blött flis, sugande som bara den. Fick upp puls direkt. In på otroligt fina stigar.
Hittade till och med en spång jag skulle över.
Någonstans här börjar jag tänka i björnfrossa-tankar. Mitt ute i skogen, ingen vet var jag är, vad som helst kan hända. Gulp! Och då uppenbarade sig världens backe. Inte en chans att jag skulle orka uppför den. Hoppar av när jag inte orkar ett tramptag till och knäpper kort.
Kommer uppför krönet och där finns en ÄNNU värre backe. Men då är jag så trött så jag inte ens orkar ta fram mobilen och knäppa kort. Och så ett stup nerför på andra sidan, får gå ner mellan stenar och lera. Börjar bli riktigt trött och riktigt hungrig. För att inte tala om törstig. Hittade några sura lingon att trösta mig med.
Tar en helt evighet innan 10 km spåret äntligen är slut. Om den här vanliga slingan var så här backig, hur är då den tuffa varianten? Tänker INTE prova den.

Tog en genväg förbi bästa pizzerian hem. Med tanke på pizzabagarens stora ögon var det nog första gången en tuff brud i full MTB-mundering kom och handlade kebabsallad hos dem....
Ack så god maten var, hann bara stretcha innan jag slängde i mig allt. Ensammast i stan när man äter middag med datorn som sällskap.....

Inga kommentarer: