fredag 17 augusti 2012

Fredagsmyyyyys

Kommer kanske inte som en överraskning men även denna helg åker jag mot Vasa-trakterna. Tredje helgen i rad, måste komma ur detta beroende. Nu ska det springas mellan Sälen och Mora, tur jag slipper springa hela sträckan. Räcker med 4,7 km mellan Hökberg och Läde. Tydligen snäll löpning, inga myrinslag alls. Alltså blöta myror, pissmyror kan de inte garantera om det finns inslag av eller inte.
Men innan det hinner jag jobba lite till, gå på lunch-Functional Moves och försöka överleva träningsvärken från gårdagens trippelpass. Vad jag gjorde? Nästan barnförbjudet att berätta om.

Började med en skön löprunda som jag tänkte ta i lugnt tempo men vet vad det är med mig för jag kan inte ta det lugnt. Sneglar på klockan och ökar. Nåväl, typ 5 km i solskenet, lite känning i låret men inte direkt ont. Vad jag hann känna efter. 5:30-fart bara så där.

Sedan 30 minuter Functional Moves, valde flugvikter, ville inte ta ut mig inför mitt egna pass. Som ju följde direkt efter och var 30 minuter stenhård cirkelträning. Jädrar anåda vad gänget kämpade! Lite roligt för i början, när jag som vanligt nämnde att det bara var 18 minuters träning, var det lite sköna, avslappnade leenden. Fortfarande var leendena kvar när jag visade övningarna i första cirkeln. Ser rätt mesigt ut. Men jag lovar, direkt efter första varvet, dvs efter 2 minuter, var leendena utbytta mot - "OK, hur ska jag fixa detta i 18 minuter"??? Men alla kämpade, stretade, pustade och bara körde stenhårt. I alla tre cirklar. Jag är en så nöjd fröken.

Tänkte jag skulle knäppt kort på mitt ansikte efter den här torsdagstrippeln men jag såg rent utav fördj****g ut så jag skippade (mascara ända ner i urringningen, inte ens Mannen tyckte jag var sexig när jag kom hem). Måste tänka på mitt anseende i bloggosfären. Däremot får ni en bild på krokarna som snälla fixgänget satt upp på gymmet, avsedda för min lilla handväska när jag kör pass. Schysst och tufft på samma gång. Man kan ana en Garmin 310XT skymta fram. Coolt.

Inga kommentarer: