måndag 13 september 2010

Jag har bestämt mig

Under lång tid har det gnagt i mig. Jag är inte riktigt nöjd. Det har varit svårt att sätta fingret på vad det är som skaver där inne. Nu har jag bestämt mig. Ett oväntat mail från en Pompe fick bitarna att falla på plats.

För ganska många veckor sedan, när jag kom tillbaka från semestern, hittade jag Pompe. Hon verkar vara en aktiv tjej som sysslar med allt från fridykning till multisport. Och framför allt verkar hon GLAD, ha en glädje att inspirera. Jag slängde iväg ett mail till henne och berättade om mig själv, så där bara ändå. I helgen fick jag svar. Mitt mail hade kommit på villovägar men nu nått henne och hon kom med ett erbjudande jag inte kan motstå. Speciellt inte nu när överträning varit hängande över mig och kroppen inte riktigt vill vara med. Inte huvudet heller. Det är dags för förändring, dags för Pompetajm!

Jag ska anlita en PT online. Jag vill få ordning på min träning och min kost. Jag ska sätta tydliga mål för mig själv och våga lämna komfortzonen. Jag är nöjd. Och rädd. Fortsättning följer.

Inga kommentarer: