torsdag 30 september 2010

Här händer inte mycket

Märklig känsla att inte kunna träna som vanligt. Jag får en massa dötid hela tiden över som jag inte vet vart jag ska göra av. Jag blir hälften så effektiv som vanligt så mycket dötid äts upp här. Jag är tröttare än vanligt, mycket tröttare Jag vräker i mig en massa godis och onyttigheter bara för att jag inte tränar (och så tycker jag förstås synd om mig själv också). Men nu får det faktiskt vara nog! Från och med i dag ska jag anse mig vara frisk! I dag går jag till sjukgymnasten igen, har beställt tid hos en kiropraktor och ska sluta med medicinen (bereonde på sjukgymnasten säger i dag). Och från och med i dag ska jag träna igen. Inte i de doser jag är van vid, inte samma träning kanske (för nog hoppa över BodyPump i alla fall) men baske mig så ska jag träna. I kväll börjar jag med promenad.
Har också testat det nya sushi-stället i vår byhåla, dock inte sushi i dag för det ska jag äta i kväll. Hann som vanligt inte knäppa något tjusigt före-kort innan jag slängde mig på maten. Konstigt att aptiten inte minskar trots minskad träningsdos....
Smider också planer för julen, vår familj har en tradition av att vara hemma varannan jul och åka till ett skidställe varannat. Nu är det dags för skidor och valet var svårt. Idre och Åre har vi varit i ganska mycket, något annat men vad? Efter tips från bekanta fastnade vi för Funäsdalen och bokade boende i Tänndalen. Ser jättemysigt ut och perfekt träning inför Vasaloppet! God jul!
Och sist en hälsning från en trött Man i Abborrbacken. Nu dödar han mig.... ;-)

1 kommentar:

Carina sa...

Jag tror på att det är bra att vila kroppen emellanåt, men visst är det tråkigt att inte kunna träna. Men du kommer snart igång igen. Krya på dig!