måndag 1 februari 2010

Skidor på andra ledden

Kylan har åter erövrat vår del av landet. Fast nu känns det ändå ganska OK, det har varit värre... Vi gjorde ett nytt försöka att åka till Borlänge, förra gången vi åkte dit, på trettondagen, visade termometern på - 32 grader. Den här gången var det något mildare - 17 grader. Det har blivit väldigt dåligt med alpin skidåkning denna vinter. Alla i familjen älskar att åka utför men helgerna har inte räckt till och kylan har ställt till det. Nu kom vi ändå i väg för en hel dag i Romme Alpin. Hur skönt som helst! Kylan fixar man med rånarluvor och halsdukar, sen blev det väldigt många fikapauser också för att tina upp mellan åken. Skidåkningen var dock i världsklass, vilka backar!

Avslutade dagen på Max med en stooooor kycklingburgare. När vi kom hem var hela familjen helt slut, vi stängde in oss i var sitt rum och bara tjurade av trötthet. Jag var tvungen att rycka upp mig för att genomföra mitt BodyCombat pass. Annars hade jag gärna också stannat kvar i soffan framför tv:n.

För att komma igång på allvar, var jag med en stund på core-passet. Var ganska trögstartar på BC:n måste jag erkänna, kom inte igång förrän halvvägs in i passet. Men det blev ett himla drag ändå! Kvällen avslutades med levande ljus och skumbad med älsklingen. Mmmmm, snacka om uppladdning för veckan!

Veckans planering
Det är en ganska lugn vecka, bara två resdagar. Förra veckan valde jag att stryka en hel del löpning till förmån för skidåkning. Hoppas kunna göra detsamma denna vecka. Startar veckan med lunchlöpning, 7 km. I kväll blir det BodyPump och yoga. I morgon återupptar jag simningen igen, morgonsim står på schemat med kompisen. På kvällen kör jag BodyCombat för nybörjare. Onsdag funderar jag på att köra ett längre skidpass på eftermiddagen om jag får ihop det med jobb och annat. Annars blir det ett kort löppass och ett kort skidpass. Torsdag är vilodag, fredag långpass löpning. På lördag försöker jag få ihop löpning på morgonen om det känns bra och sedan ett kortare skidpass på eftermiddagen. Söndagen ägnar jag mig åt skidåkning igen och BodyCombat. Hektiska veckor! Men jag vill ju göra allt.... Efter denna vecka är det dags att dra ner på skidåkning för att ladda för Kristinaloppet. Då får jag också en bättre balans med träningen, inte helt lätt att stoppa in 2 - 3 extra pass skidor i veckan med ett schema som redan är fullt...

Inga kommentarer: