tisdag 9 maj 2017

Helgens bravader

Jo det var visst en helg också här någonstans. Konflikthanterade en kris som uppstod i New York, åt en massa mat och drack lite vin. Bilder på det (dock inte på allt). Vi tar det i bakvänd ordning ty bilderna blev så.


Cykeltur i söndags, så kallt så hjärnan frös till is. Cyklade de där backarna from hell dvs till Långshyttan och sedan till Stjärnsund. Där ville Pojkvännen stanna och köpa en stjärnburgare. Jag hakade på men tog en rulle med korv. Sen behövde Pojkvännen tröst då han hade trötta ben så han ringde sin mamma och blev sedermera glad igen. Pojkvännen måste prata med sin mamma ofta.
De hade varor från orten! Wow! Stjärnburgaren till exempel var en helt vanlig burgare men hette så ty den gjordes i Stjärnsund. Så fiffigt och fint. Och man vet också att man är i Stjärnsund för alla andra som skulle äta lunch valde veggoburgare. #fördomar
Lördagen såg vi en show med Wrecking Ball i en ny tappning. Mycket underhållande. Efter showen gick vi till ett ställe med coverband och drack vin/öl. Vi bråkade också om vilka låtar som egentligen var bra och vilka som inte är det. Min och Pojkvännens musiksmak krockar ganska rejält, han har ingen smak och jag har. Hans bästaste band (?) i världen är Nationalteatern, när han får lyssna på dem blir han ungefär lika glad som när han får prata med mamma. Jag blir glad när jag får lyssna på Thåström, Charta 77 eller helt vanlig nutidspop. Alla är vi olika.
Tidigare på dagen var jag och firade att min tjejklubb fyllt 50 år (ja inte tjejerna i den utan själva klubben, vi tjejer är typ 25 eller så).
Fin tårta hade de gjort också.
Och innan tårtan och det sprang jag mitt jobbigaste långpass. När klockan stannade på 15 km kändes det som att jag sprungit till månen och tillbaka. Usch.


På fredagen ville jag unna mig lite solsken så jag drog iväg med ett snabbcyklister en bit, vände och fick kämpa mig hem i motvinden direkt in till spinningen där jag levererade 80-talslåtar skrålandes väldigt högt. Blev trött även denna dag och avslutade den i soffan med en bra film som jag hyrde för 49 kr från ViaPlay. Inferno tror jag den hette.

Inga kommentarer: