tisdag 22 november 2016

Morgonstund

Klockan ringer, redan morgon? Tittar försiktigt ut och det är helt grått. Masar mig upp ur sängen och minns plötsligt som i en dimma att jag faktiskt har en träningsdejt inbokad just den här morgonen. Hur kunde jag glömma det? Får fart under galoscherna, på med spinningkläder, kaffe, lätt frukost och iväg. Hon får äran att delta på mitt genrep på RPM, hon hade faktiskt inte så mycket till val. Där satt hon med sina lår som fylldes med mjölksyra redan i uppvärmning tack vare någon utfallsövning hon sysslat med i söndags. Så kan det gå. 50 minuter senare såg hon i alla fall ut så här.
Jag tror hon kände sig färdigtränad för den här morgonen i alla fall. Jag ser oförskämt pigg ut, vet inte varför för jag kände mig precis som hon såg ut. Mysiga bönor.


Så hur gick genrepet? Tackar som frågar, det gick hyfsat bra. Behövde inte snegla alltför många gånger i pappret, missade första sekunderna i en race men annars satte jag det. Hurra för det! Fast - när jag tänker efter så SKA genrepet gå dåligt för då går ju premiären bra. Hmmm.


Hem, dusch, på med svarta kontorsklänningen och till jobbet där kollegorna stod i kö utanför min dörr för att ha möten (så kan det gå när fröken fräken kommer sent till jobbet). Det gick i ett till lunch men jag hann både med frukost nummer två OCH att ta en bild av det. Viktigt. Ser för övrigt helt död ut, skyller på eftersvettningar (som förvandlas till svarta ringar under ögonen yeah right).
 Så, mer jobb och sen ladda för ett nytt spinningpass. Dock inte RPM utan en hederlig pyramid. Efter det E-fit men jag har inte riktigt besämt vilket upplägg det blir än. Måste klura vidare. Ha en fin eftermiddag!

Inga kommentarer: