tisdag 8 november 2016

Hemma igen

Då var resan över för denna gång. Jag passade på att bli sjuk ungefär 3 timmar efter den där härliga morgonjoggen, inte så bra tajmat direkt. Snörvlade mig igenom hela veckan, hade feber några dagar men bet tappert ihop. I natt har jag sovit 12 timmar i min egna säng och jobbar från soffan i dag för att slippa förpesta omgivningen och för att om möjligt kurera mig själv snabbare. Jag MÅSTE bli frisk till helgen för då ska jag nämligen gå på RPM-utbildning. Det ser jag verkligen fram emot.


Men tills jag får träna igen så bjuder jag på några till Amerika-bilder. Jag och Sonen stannade hos Dottern fram till torsdag morgon, på onsdagen passade vi på att ge henne presenter för hon fyller nämligen år nu på fredag.
På torsdag morgon skjutsade hon oss till city. Hon är så jäkla modig som vågar köra på dessa motorvägar med tusen filer och en miljard bilar....
Torsdagen ägnade vi åt sightseeing, först 9/11 Memorial.
Sen Battery Park och Brooklyn Bridge.
På kvällen hockey i Madison Square Guarden, magiskt!
På fredagen Top of the rock, magisk utsikt och vacker väder.
Promenad i Central Park.
Besök på Times Square.
Dottern anslöt på fredag kväll och på lördag kväll firade vi hennes födelsedag på the Black Tap - en hajpad restaurang på Soho där man får köa över en timme för att ens få komma in. Men vilka efterräter!
På söndag åt vi brunch i flera timmar.
Sen var det dags för mig och Sonen att krama Dottern hej då. Det var hemskt.....

När jag landade i snöstormen här hemma kände jag mig ynklig och ledsen och ensam. Tröståt därför skinka som en galning.
Så nu väntar jag på att bli frisk och på att få träna igen. Det är jag som är fröken på e-fit i dag, får se om jag coachar från sidan eller är med. Ha en bra dag och var rädda om varandra!

1 kommentar:

Jessica Morell Trolin sa...

Låter som en underbar resa :) Visst var det häftigt att gå på hockey!
Förstår hur det känns, lämnade av dottern i Norge och började gråta när jag skulle åka...och det är ju ändå lite närmare.
Trist med förkylningen :/ - Krya på dig!