måndag 28 april 2014

Tråkig trend

Det verkar ha blivit en tråkig trend att jag inte skriver ett endaste inlägg på hela helgen förrän söndag kväll eller tidigt måndag morgon. Men så kan det vara. Kan bero på att jag sällan sitter mer än en sekund i soffan på helgen.

Kan dock återberätta att helgen påbörjades på bästa sätt på fredagen med långpass löpning (2 mil)med tjejgänget och avslutades i en av tjejernas bubbel med öl och senare middag. Bästa fredagen på länge.
Lördag morgon drog vi iväg ett gäng på cykellångpass, den där jobbiga rundan med en miljard backar. Mina ben var tunga som cement till en början men tack vare Mannen och en viss Magnus så ordnade det till sig. Dessa två män härjade nämligen på klungan när de såg att trött-Marre inte hängde med. Så skönt när någon annan ryter till när tröttern inte ens orkar säga pip. Men när jag fått kaffe och korv så förändrades allt - benen blev pigga som aldrig förr och jag hade kunnat cykla hur länge som helst.
Resten av lördagen kikade vi på handboll, hade ledarmöte på gymmet och åt på restaurang.

Söndagen var helt oplanerad. Tänkte kanske städa altanen, kanske hänga med på cykeltur men det blev inget av det. Vi drog iväg en massa mil i bilen för att kika på husvagn och hämta svärmor. Nästan hela dagen i bilen. Inte helt optimalt kanske när solen sken.... Avslutade med att köra Functional Moves och crossfit. Och så middag med rödvin. Hur ofta händer det en söndag?

Inga kommentarer: