fredag 17 mars 2017

Sexlekar, spring och vår

Tillbaka på svensk mark, i natt har jag sovit i min egen säng och jag har sovit som en stock. Så skön känsla att vakna på morgonen helt utvilad. Åt min gröt och drog iväg till badhuset trots att baddräken knappt torkat sedan gårdagens eftermiddagspass (låtsas att jag bara har en baddräkt trots att jag har xx st). Simpis hade lagt in paddlar & dolme samt fenben. Perfekt pass för mig! Dock en massa paddlar så när den serien var över konstaterade jag högt att mina händer såg ut som någons händer som ägnat sig åt sexlekar hela natten. Jag sa det väldigt högt. Väldigt.


För övrigt har det varit en bra springvecka - distans i tisdags, backe i går. Finfint sällskap och en mördande backe med mördande puls och kvidande andning.
I morgon väntar långpass med en eller två brudar.


Pojkvännen var med och sprang på lunchen, råkade kika ner i hans väska när vi duschade efter passet. Märkligt. Noterar att han alltid har allt med sig in case of i sin träningsväska. Löparskorna stod brevid väskan och jag antar att pjäxorna stod på andra sidan. Det synd inte riktigt men i påsen finns spd-sl klossar in case of behov att cykla racer.
Och i morse när jag kom till jobbet såg jag ett tydligt vårtecken, hurra!
Nu ska jag ta mig an resten av dagen. Happy Friday till er alla!

3 kommentarer:

https://sextoysonlinestore.com sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
https://sextoysonlinestore.com sa...

I'm online now
https://chaturbate.com/peregon

https://sextoysonlinestore.com sa...

Most of the sex toys are available at Sex Shop Sextoysonlinestore.com  ❤