lördag 28 april 2012

Cup i Mora

Direkt efter mitt långpass i går packade jag in mig i bilar tillsammans med 16 tjejer i 15-årsåldern. Dags för Buster Cup i Mora. Och själva spelet är ju en sak, det kan ju tjejerna (och jag) på sina fem fingrar men det där andra är ju utmaningen. Som att få allihop med i samma buss och dessutom en buss som går åt rätt håll. Att få dem att hålla rätt på sitt kort som ger dem mat. Att få in dem i rummet i skaplig tid (vi bor på en skola tillsammans med minst en miljard snygga killar, enligt dem alltså, inte mig Mannen). Attt få dem att sluta fnittra i skaplig tid. Ja, herregud. Lägg där till att sängen kanske inte är en Hästens direkt. 
Och jag som är en extremt ordningssam (pedantisk) person måste bara gå förbi deras sängar/grejer/trosor/klubbor mm hela tiden utan att maniskt börja plocka. Utmaning.

Men i morse medan sötnosarna fortfarande snarkade gott, åt jag frukost och drog iväg på en liten morgonjogg i soliga Mora. Benen var något trötta efter gårdagens långpass och jag var inte helt pigg heller efter en natt med begränsad sömn och hård säng. Men det gick. Vackert var det också.
Problemet var  bara att sekunden efter jag knäppt det fina kortet sprang jag vilse. Stigarna gick bara runt, runt utan varken mening eller mål. Till slut hittade jag ut ur labyrinten och kunde bli personlig assistent åt tjejerna igen. Ett dygnet runt jobb. Tur att jag går av skiftet i morgon kväll och de ordinarie vårdarna tar över.

2 kommentarer:

Malin Olsson sa...

Känns som sängen förra helgen var i något högre klass!

Marre sa...

Verkligen Malin! Den här suger!