måndag 13 maj 2019

Plan - Do - Check - Act

Erkänner - saknar den uppstyrda träningen. Saknar en plan. Saknar att avvika från planen pga livet. Saknar min coach. Saknar, saknar, saknar.

Nästa lopp som infinner sig i kalendern är Siljan runt 16 mil, direkt efter det Vätternrundan 30 mil. Mitt mål brukar vara att få ihop 100 mil innan Vättern och nu när jag ska kika hur många mil jag fått ihop är bara det himla svårt för tydligen har jag inte så bra koll längre på en punkten.

Garmin säger om ämnet cykel:
April 587 km
Maj 206 km

Garmin säger om ämnet spinning:
Inget ty jag vet inte hur jag ska söka (saknar min blåa vän Sara som kan sådant här).

Så läge kanske att öka mitt cyklande. Vad som är kul är att jag på söndag ska göra Bikefit med självaste Björn Andersson (starstuck redan nu). Vad som är dåligt är att det är lite för få hemmadagar kvar för att få ihop någon mängdcykling. Först Plan (totalt ca 68 mil):

Vecka 20
Onsdag: Kort kvällstur ca 4 mil
Torsdag: Ev kort kvällstur ca 4 mil
Lördag: Långpass ca 13 - 15 mil

Vecka 21
Onsdag: Kort morgonpass om vädergudarna är med mig
Söndag: Långpass 13 - 15 mil

Vecka 22
Torsdag: Kortare pass 5 - 7 mil
Lördag: Siljan runt 16 mil

Vecka 23
Onsdag: Kort pass 5 mil

Vecka 24
Tisdag: Kort pass 4 mil
Lördag: Vätternrundan

I helgen var team M och M ut på en fintur. Lite kallt till en början men sedan sken solen. Totalt 11 mil, kanske borde vi förlängt till 13 mil men nu blev det inte så. Vi åt lunch på Gysinge Bruk och döm om min glädje när mitt vänstra öga skådade efterrätt! Kalle sa att det gnisslade om mina klossar när jag gjorde en helomvändning från kaffet mot smulpajen. Halva restaurangen vände sig om pga gnisslande och klampande mot kladdkakan.

Inga kommentarer: