måndag 29 januari 2018

I träningsdimman

Det går bra nu! Jag gör i stort sett (ibland hittar jag på för att jag vill vara busig) som coachen säger. Inga extra pass, inte flytta runt på dem utan bara gört. Hur svårt kan det vara?

Jag har haft en underbar helg. En sån där helg som jag sällan har. Mina helger är ju oftast minutplanerade och jag går upp 06:45 och följer sedan ett minutschema ända till söndag kväll. Men inte nu. New year, new me. :)

I träningsväg hann jag och Simpis genomföra ett simpass och ett gympass på fredagen. På lördagen tränade vi cykel men inte tillsammans, däremot fick jag dricka kaffe hos henne på eftermiddagen och på kvällen dejtades vi igen för mat och stand up comedy. Skrattade så jag hade träningsvärk dagen efter.

Söndag tittade jag så länge på Vinterstudion att det blev rekord. Har ALDRIG suttit i soffan så där länge. Någonsin. Men det är bra att träna på det också. Till slut blev det för mycket myror i benen så jag gjorde mina 54 minuter löpning i snöstorm.
Avslutade helgen med yoga. Bäst, bäst, bäst.

Nu är jag laddad för ny vecka! I dag är det gym och så RPM förstås. Resten av veckan är något kaosaktig i träningsväg pga tjänsteresor och andra resor men det blir nog bra. Coachen får skriva om schemat bara, det är han van vid.....

Inga kommentarer: