tisdag 12 augusti 2014

What's up?

Nu är det svårt att fokusera på annat än Ironman, den där bubblan sluter om så att alla ljud och intryck hörs och syns som genom vatten. I går var jag hos Fys-Johan och fixade till skavankerna, knakelibrak här och där så kvällen tillbringades i soffan med en bok. Det är alltid en jobbig känsla efter behandlingen, kroppen durrar och känns obekväm. Men sen blir det bra! Tror att ostbågar är den bästa medicinen så jag vräkte i mig en påse bara för att.

Första natten på länge som jag kunnat sova ordentligt. Vet inte om det är värmen eller nervositeten men det var skönt att känna i morse att jag är pigg.

I dag ska jag börja packa. Än så ligger det bara energi och långa löpstrumpor i backen.
Och så Sonens heja-pingla förstås.
Något annat jag sysslar med är att frenetiskt följa vädret, snälla, snälla vädergudar, låt vädret bli så som det verkar just nu! Inte för varmt, nästan ingen vind, några vattendroppar kan jag tåla om det skulle vara så (bara det inte blir för många).
Och vattentemperatur. Blir det över 24,5 grader så får vi inte ha våtdräkt. Det vore katastrof för mig! Högsta noteringen på ett tag ligger på 24 och det ser ut att vara svalare i veckan så jag hoppas verkligen att temperaturen går ner något.
 

Ja, det är typ vad jag sysslar med i min Ironmanbubbla. Jobbar tisdag och onsdag, sen är jag ledig och vi svischar ner till Kalmar. I helgen skrev jag ett Ironman för dummies så snart publicerar jag den för dig som gör din första Ironman.

Inga kommentarer: